onsdag 17. august 2011

Italiensk Baconpanne

Italiensk baconpanne 4 porsjoner

700 gr bacon
smør til steking
1 løk
1 purreløk eller vårløk
1 rød paprika
2 fedd hvitløk
1 boks hermetiske tomater
1 ts pepper
3-4 blader frisk salvie, eller 1 ts tørket
2 ts soyasaus
Evt bruk de grønnsakene du har.

Legg baconskivene i en kald stekepanne med smør, varm sakte opp, sprøstekes og legges på et fat.
Skjær løken i båter, purreløk og paprika i biter, finhakk hvitløk.
Stek løk og hvitløk i en panne med litt smør, tilsett pureløken/vårløken, paprika, tomater og krydder.
Kok opp og la det trekke 10-15 min
Smak til med salt og krydder.

Servers med squashspagetti (se under tilbehør) og legg bacon på toppen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar