lørdag 13. august 2011

Gyllen suppe med sjømat

Gyllen suppe med sjømat 4 porsjoner

1 boks kokosmelk
2 ss rød curry paste
3 1/2 dl fiskebuljong
3 ss thailandsk fiskesaus
2 ss limeblad (kan utelates)
1/2 ts gurkemeie
1 kg squash
500 gr laksefilet
500 gr rå, rensede scampi
10 spinatblader
salt
pepper
 saften fra en halv lime
2 ss hakket, frisk koriander

Hell kokosmelken og currypaste i en panne, rør godt.
Tilsett fiskebuljong, fiskesaus, hakket limblader og gurkemeie, varm opp til kokepunktet.
Tilsett squash, som er skrelt og delt i biter.
La det småkoke i noe minutter, til squashen er mør.
Tilsett laksen i småbiter, la suppen trekke i 3 min.
Tilsett scampi og trekk videre i 2 min.
Ha i spinatbladene som er grovhakket, rør forsiktig inn i suppen.
Smak til med salt, pepper og lime, strø over hakket koriander.

Serveres med ferske scones (oppskrift under tilbehør)


Denne suppen var utrolig deilig, full i smak!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar